Työmaalle on iskenyt sikaflunssahysteria. Uskaltakaakin vain kukaan tuoda sitä meidän toimistolle tai käydä vessassa pesemättä käsiä. Kaikilla on pneumokokkirokotteet tilauksessa ja hengityssuojaimet…eikä kenellekään tulisi mieleenkään mennä ruokalaan ilman hanskoja. Ottimissa piilee paha tartuntavaara johtuen juuri siitä miesten käsien pesemättömyydestä vessakäynnin jälkeen. En tosin ymmärrä miten sikaflunssa tarttuu miesten vehkeistä??? Ja Hanna sinun pyyhkeesi kuulemma takavarikoidaan ensiksi…Tosin ei kai niihin kukaan pyyhi sitä, josta tauti kai sitten tarttuu???

 

Huomenna vietetään 90-v (30+30+30) juhlia työmaalla ja keksittiin toisen työkamun kanssa keskittyä lahjahankinnassa em. sikateemaan kun se kolmikymppisiä eniten huolettaa. Piipahdin töiden jälkeen apteekissa ja sainkin asiantuntevaa apua ongelmaani. Täytyy sanoa kyllä, että on ensimmäinen kerta, kun kysyn apua sikainfluenssan torjumiseen. Apteekin setä ei nauranut ja palasin sieltä kolmen desinfiointigeelin, puuvillahanskojen ja hengityssuojaimien kanssa. Pohdittiin tosin, miten hengityssuojaimet säilyvät kontiminoitumatta, kun niitä ei ollut yksittäispakattu ja se apteekin setä jo niitä käpli, sen jälkeen minä ja sitten vielä kassa. No toisaalta virus säilyy pinnoilla vain 8-12 tuntia, joten luulisi yön aikana häipyvän… Kassalla oli hymy herkässä nähdessään ostokseni. Ehkä en käy siellä vähään aikaan.

 

Tein eka kertaa töitä työpaikkani lähinurmella. Aurinko paistoi ihanasti talven kylmettämiin jalkoihin ja Joensuun läppäriin kun makasin pitkin pituuttani autojen välisellä ruoho-osuudella. Tuli kyllä mieleen saisinko uuden koneen, jos onnistuisin tuhoamaan tuon. En ihan heti viitsisi sen Officen katoamisen jälkeen selitellä, miksi kone on ollut auringossa kaksi tuntia…No anyway sain plärättyä pari raporttia, tehtyä muutamat taulukot ja ihanaa D-vitamiinia muustakin kuin purkista. En tajua vain, missä kaikki muut olivat…Toimistotyöt ovat yliarvostettuja…ulkotyö on paljon kivempaa…

 

Käytiin ekan kerran elämässä Päijänne-risteilyllä. Pokkana kärvisteltiin ekan tunnin ajan kannella hienoja maisemia ihaillen…Kun lähdettiin aurinko paistoi ja oli 22 astetta…Se muuttui sitten hetkessä pilvimassaksi ja tuulenpuuskiksi. Leikittiin sitten leikkiä, mitä jos joku niistä hienoista taloista ja rantasaunasta olisi meidän…Ja ei kun Etuoveen katsomaan josko joku vaihtaisi tämän kaksion omaansa.